Opleidingen

Klift Metaalbewerking is een door SBB-erkend opleidingsbedrijf voor verspaners op meerdere niveaus.  Onder leiding van een jonge enthousiaste praktijkopleider worden elk jaar mensen opgeleid in de verspaning. Van de huidige medewerkers zijn de meesten uit eigen opleiding voortgekomen.

Na de eerste vakopleiding staan het leren en ontwikkelen niet stil. Wij dragen het doorlopend opleiden van de individuele werknemer een warm hart toe. De snelle technologische ontwikkelingen vragen hier om, maar ook de persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. In teamverband wordt regelmatig aandacht besteed aan onderwerpen op het gebied van communicatie, arbo, veiligheid en samenwerking.

Opleiden en ontwikkelen is goed voor onze medewerkers, voor het bedrijf en ook voor de branche.

Op termijn ontstaat een tekort aan de juiste vakmensen in de verspanende industrie. Mede hierdoor neemt Klift Metaalbewerking deel aan de oprichting van het Expertise Centrum voor Precisietechniek (ECP) voor de Rijnmond-regio en Zuid-Holland. De opleiding zal moeten gaan voorzien in scholing van vmbo-leerlingen, zij-instromers en huidig personeel tot het vak verspanen.

Tevens bieden wij elk jaar op aanvraag de gelegenheid voor stagiaires om ervaring op te doen in ons bedrijf. Zij ervaren dan hoe leuk het is om te werken in de verspanende industrie waar metaaltechniek hand in hand gaat met ICT door de steeds verder gaande automatisering en robotisering.

Klift Metaalbewerking
Hertzstraat 20
2652 XX  Berkel en Rodenrijs
Nederland
 
sbb-beeldmerk